Anunt licitatie ziarul Sansa Buzoiana

Anunt ziarul Sansa Buzoiana

Ziarul Sansa Buzoina este un cotidina independent, ce apare in judetul Buzau, de martipana vineri. Se prezinta sub forma de tabloid. Tirajul ziarului Sansa Buzoina este de 2.500 exemplare pe editie.

Pentru publicarea unui anunt de mica sau mare publicitate, va rugam sa folositi formularul de mai jos, iar in cazul in care intampinati probleme puteti solicita suport la nr. de telefon sau prin WhatsApp: 0721.08.08.10, 0768.44.11.33, fax: 0351.818.792, email: office@licitatii-ziare.ro.

Program cu publicul: Luni-Vineri: 09.00-17.00

PASUL 1/3: CONFIGURARE ANUNT
(se completeaza doar daca detineti un cupon)
Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile acestui website.
Pasi publicare anunt
  • Pentru a publica un anunt de licitatie in ziar trebuie urmati pasii: alege rubrica: Licitatii, introdu textul licitatiei, alege una sau mai multe optiuni de publicare, daca este cazul, selecteaza datele de aparitie de pe calendar.

  • Apasa butonul CALCULATI PRETUL, iar aplicatia it va genera automat costul anuntului. In cazul in care esti de acord cu costul si nu doresti alte modificari, apasa butonul PUBLICA ANUNT, in caz contrar apasa butonul MODIFICA ANUNT.

  • Alege modalitatea de plata si introdu datelor tale de facturare si finalizeaza publicare anuntului printr-un simplu click pe butonul FINALIZARE ANUNT.

  • Sistemul iti va emite automat factura, cu ajutorul careia vei putea face plata pentru anuntul publicat.